Welkom bij Fariko Gaming 2.0

Ok dan. Het heeft een tijdje geduurd, maar we gaan weer van start. Te veel gamers hielden mij regelmatig aan met de vraag wanneer Fariko Gaming weer actief zou worden. Veel voegden daar aan toe dat de Fariko community iets was waar ze veel plezier aan hadden beleefd. Het beleven van plezier zal naast competitie meer aandacht gaan krijgen.

Wat kunnen jullie allemaal verwachten? Een heleboel. De aloude formule van Yin en Yang teams wordt weer in het leven geroepen. Met de juiste sponsoring zal de Dragons titel ook weer worden toegekend. Maar wat interessanter is, zijn de extra evenementen die we gaan organiseren voor en door de community. Deze evenementen zijn gericht op alle aspecten van teambuilding zoals individuele gamers helpen bij het vinden van een team, het structureren en organiseren van teams, coaching, training en nog veel meer. De sky is the limit. :)

Maar, er zijn ook dingen veranderd, de belangrijkste het eerst: lid worden. Wil je lid worden van deze community dan moet je een verzoek indienen via Twitter FarikoNL of Facebook Fariko TeamBuilding via een direct message of privebericht. Geef ook aan waarom je lid wil worden en deel je email-adres, je krijgt dan een tijdelijke link toegestuurd die je kunt gebruiken om je bij deze community aan te melden.

Vragen hierover kun je al wel delen in de onderstaande comments die via Disqus werken.

Ik zie jullie graag op het forum! :)

GreetZ, Alexander "Brainiac" Korf

comments powered by Disqus

Info Yin

In dit topic wordt alle informatie weergegeven die betrekking heeft op de Yin.NL titel. Dit is ook de enige plaats waar vragen gesteld kunnen worden.  Yin worden: De teamleider meldt per event of zijn Yang team meedoet aan het evenement. (in menu…

Read more…
0 Replies · Reply by Alexander Korf Oct 16, 2018